top of page

Lokaler för alla evenemang

Tekniska består av flera lokaler, där varje lokal är individuellt inredd. Du kan boka en enskild lokal, flera lokaler på samma gång eller till och med alla lokaler samtidigt. Utforska våra fest- och möteslokaler och välj det som passar ditt evenemang.

tekniska_ratas_valkoinen.png
Tekniska-pohjapiirros-sve_edited.png
tekniska-helsinki-juhlatila-tekniskasali-5-281x482-UUSI.png

Tekniskasalen

Tekniskasalen är juvelen bland festlokalerna. Den magnifika rumshöjden i kombination med det naturliga ljuset skapar ett utrymme där du kan fira bröllop och större födelsedagar och ordna företagsevenemang.

tekniska-helsinki-juhlatila-lounge-3-281x482.png

Loungen 

Loungen är den perfekta lokalen för exempelvis familjefester, seminarier och företagsevenemang. Den vackert harmoniska interiören och de renoverade ytorna gör utrymmet unikt.

tekniska-helsinki-juhlatila-takkakabinetti-4-281x482.png

Braskabinettet 

Som namnet antyder är Braskabinettet ett stämningsfullt utrymme med en vacker, ljus öppen spis som centralt blickfång. Alla ytor har förnyats och lokalen erbjuder nu en mysig inramning för många familje- och företagsfester.

tekniska-helsinki-juhlatila-merikortti-3-281x482.png

Sjökortet 

Det vackra Sjökortet är en lokal som utstrålar värdighet, med en imponerande rumshöjd. I lokalen sitter man som på ett stort fartyg vid kaptenens bord – den här gången dock i hjärtat av Helsingfors.

tekniska-helsinki-juhlatila-snapsikabinetti-7-281x482.png

Snapskabinettet 

Det charmiga Snapskabinettet bjuder på en fläkt av gångna tider. Lokalen som badar i naturligt ljus lämpar sig för mindre evenemang med cirka tio personer.

tekniska-helsinki-juhlatila-lobby-1-281x482.png

Lobbyn 

Lobbyn är Tekniskas lobby, där du kan välkomna gäster till de fantastiska lokalerna. Lobbyns hjärta är den eleganta receptionsdisken som du kan använda till exempel för att servera välkomstdrinkar.

tekniska-helsinki-juhlatila-lounge-6-800x800.png

Eleganta festlokaler i Helsingfors

Tekniskas högklassiga och mångsidiga festlokaler lämpar sig för alla typer av möten, evenemang och fester. Vi erbjuder en lösning för alla dina behov när det gäller mat, servering och lokaler.

tekniska-helsinki-juhlatila-lounge-6-800x800.png
tekniska-helsinki-juhlatila-tekniskasali-4-800x800-UUSI.png
tekniska-helsinki-juhlatila-tekniskasali-1-800x800-UUSI.png
bottom of page