top of page

Vackra och anpassningsbara festlokaler i Helsingfors

De historiska festlokalerna i Tekniska är perfekta för att fira de viktigaste ögonblicken i ditt liv, såsom bröllop, födelsedagar och dop. Den vackra miljön i hjärtat av Helsingfors och en utsökt servering kröner en lyckad festdag.

tekniska-helsinki-juhlatila-2.png
tekniska-ratas-bitmap.png

Fira ett oförglömligt bröllop

Letar du efter en elegant festlokal för ett bröllop? Våra festlokaler kan enkelt anpassas efter dina behov, så att vi kan skapa den perfekta stämningen för just ditt bröllop. Till exempel är den 150 kvadratmeter stora Tekniskasalen idealisk för större bröllop, vid sidan av den mindre Loungen eller Braskabinettet.

tekniska-helsinki-juhlatilat.png

Festlokaler för julfester och födelsedagar

Om du vill boka en festlokal för en födelsedag eller en julfest har du kommit rätt. Tack vare våra anpassningsbara lokaler finns det plats för både middag och kaffe, samt dans.

Lokaler för studentevenemang

Tekniska har en lång tradition av att organisera olika studentevenemang. Universitetsstuderandes seminarier, teknologfester och andra studentfester passar utmärkt i våra mångsidiga lokaler.

Flowers and Citrus

En meny som passar din fest

Vår beställningsrestaurang tillagar utsökt mat för varje tillfälle. Våra färdiga menyer är noggrant genomtänkta helheter med varierande smakupplevelser. Vid behov anpassar vi också menyn efter din fest.

Lokaler för alla fester

Bland Tekniskas fem mötes- och festlokaler kan du välja den som passar dina behov eller boka flera lokaler samtidigt. Genom att utforska lokalerna hittar du säkert den du gillar!

tekniska-helsinki-juhlatila-lounge-6-800x800.png
tekniska-helsinki-juhlatila-tekniskasali-4-800x800-UUSI.png
tekniska-helsinki-juhlatila-tekniskasali-1-800x800-UUSI.png
bottom of page