top of page

Tilat kaikkiin tilaisuuksiin

Tekniska koostuu useamman tilan kokonaisuudesta, jossa jokainen tila on yksilöllisesti sisustettu. Saat tiloja varattua yksittäin, useita tiloja kerralla tai vaikka kaikki tilat yhtä aikaa. Tutustu juhla- ja kokoustiloihimme ja valitse tilaisuuteesi sopiva.

tekniska_ratas_valkoinen.png
Tekniska-pohjapiirros.png
tekniska-helsinki-juhlatila-tekniskasali-5-281x482-UUSI.png

Tekniskasali

Tekniskasali on juhlatilojen helmi. Mahtava huonekorkeus yhdistettynä luonnonvaloon luo tilan, jossa juhlii mielellään häitä, isompia syntymäpäiviä sekä järjestää yritystilaisuuksia.

tekniska-helsinki-juhlatila-lounge-3-281x482.png

Lounge

Lounge on täydellinen juhlatila esimerkiksi perhejuhliin, seminaareihin ja yritystapahtumiin. Kauniin harmoninen sisustus ja uusitut pinnat tekevät tilasta ainutlaatuisen.

tekniska-helsinki-juhlatila-takkakabinetti-4-281x482.png

Takkakabinetti

Takkakabinetti on nimensä mukaisesti tunnelmallinen tila, jonka keskiössä on upea, vaaleapohjainen takka. Täysin pintaremontoidut tilat tarjoavat viihtyisän nautiskelukeitaan monille perhe- tai yritysjuhlille.

tekniska-helsinki-juhlatila-merikortti-3-281x482.png

Merikortti

Kaunis Merikortti on arvokkuutta henkivä tila, jonka vaikuttava huonekorkeus saa mykistymään. Tilassa tuntuu kuin istuisi suuressa laivassa kapteenin pöydässä – tällä kertaa kuitenkin Helsingin ydinkeskustassa.

tekniska-helsinki-juhlatila-snapsikabinetti-7-281x482.png

Snapsikabinetti

Viehättävä Snapsikabinetti tarjoaa tuulahduksen entisajan tunnelmaa. Luonnonvalossa kylpevä tila on omiaan pienempien, noin kymmenen hengen tilaisuuksien järjestämiseen.

tekniska-helsinki-juhlatila-lobby-1-281x482.png

Lobby

Lobby on Tekniskan aulatila, jossa voit vastaanottaa vieraat upeisiin tiloihin. Lobbyn sydän on näyttävä vastaanottotiski, jota voit hyödyntää vaikka alkumaljojen tarjoilussa.

tekniska-helsinki-juhlatila-lounge-6-800x800.png

Tyylikkäät juhlatilat Helsingissä

Tekniskan laadukkaat ja monipuoliset juhlatilat soveltuvat kaikenlaisten kokousten, tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen. Tarjoamme ratkaisun kaikkiin tarpeisiisi niin ruoan, tarjoilun kuin tilojen suhteen.

tekniska-helsinki-juhlatila-lounge-6-800x800.png
tekniska-helsinki-juhlatila-tekniskasali-4-800x800-UUSI.png
tekniska-helsinki-juhlatila-tekniskasali-1-800x800-UUSI.png
bottom of page