top of page

Kauniit ja muokkautuvat juhlatilat Helsingissä

Tekniskan historiaa henkivät juhlatilat soveltuvat täydellisesti elämäsi tärkeimpien hetkien, kuten häiden, syntymäpäivien ja ristiäisten, viettoon. Kaunis miljöö Helsingin ydinkeskustassa ja maittavat tarjoilut kruunaavat onnistuneen juhlapäivän.

tekniska-helsinki-juhlatila-2.png
tekniska-ratas-bitmap.png

Vietä unohtumattomat häät

Etsitkö tyylikästä juhlatilaa häille? Juhlatilamme ovat helposti muokattavissa toiveidesi mukaan, joten saamme luotua häihisi juuri sopivan tunnelman. Esimerkiksi 150 neliömetrin kokoinen Tekniskasali sopii erinomaisesti isompien häiden järjestämiseen, pienempien Loungen tai Takkakabinetin ohella.

tekniska-helsinki-juhlatilat.png

Juhlatilat pikkujouluihin ja synttäreille

Kun haluat varata juhlatilat synttäreille tai pikkujouluihin, olet oikeassa paikassa. Helposti muokkautuvien tilojemme ansiosta tilaa riittää sekä päivälliselle ja kahvittelulle että tanssiliikkeille.

Tilat opiskelijatapahtumiin

Tekniskalla on pitkät perinteet erilaisten opiskelijatapahtumien järjestämisessä. Korkeakouluopiskelijoiden seminaarit, teekkarijuhlat sekä muut opiskelijajuhlat soveltuvat mainiosti monipuolisiin tiloihimme.

Flowers and Citrus

Juhlaasi sopiva menu

Tilausravintolamme valmistaa herkulliset ruokatarjoilut juhlaan kuin juhlaan. Valmiit menumme ovat tarkasti harkittuja kokonaisuuksia monipuolisine makuelämyksineen. Räätälöimme myös tarvittaessa menun juhlaasi sopivaksi. 

Tilat kaikkiin juhliin

Voit valita Tekniskan viidestä kokous- ja juhlatilasta juuri tarpeisiisi sopivan tai varata kerralla useamman tilan. Tutustumalla tiloihin löydät varmasti mieleisesi!

tekniska-helsinki-juhlatila-lounge-6-800x800.png
tekniska-helsinki-juhlatila-tekniskasali-4-800x800-UUSI.png
tekniska-helsinki-juhlatila-tekniskasali-1-800x800-UUSI.png
bottom of page